Prea Fericitul Teoctist Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a sfintit astazi asezamantul si cantina sociala a parohiei Precupetii Vechi

Prea Fericitul Parinte Teoctist Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane a sfintit astazi asezamantul si cantina sociala a parohiei Precupetii Vechi din Bucuresti. Infiintate de Sectorul pentru Asistenta sociala al Arhiepiscopiei Bucurestilor si parohia Precupetii Vechi, asezamantul social este destinat persoanelor in varsta, iar la cantina sociala, cu o capacitate de 70 de locuri, vor servi masa persoane aflate in dificultate din parohie. ‘In curtea bisericii se afla asezamantul social ‘Acoperamantul Maicii Domnului’ a carei piatra de temelie a fost pusa in 2000 cu ajuotrul Lui Dumnezeu si binecuvantarea PF Parinte Teoctist Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. Asezamantul poate gazdui 18 batrani si este dotat cu toate cele necesare pentru buna functionare. In prezent aici se afla 8 batrani care au nevoie de ingrijire. De asemenea la biserica noastra s-a format un grup de credinciosi care asista la domiciliu alte 25 de persoane.’ a subliniat parintele Tudor Gheorghe, parohul Bisericii Precupetii Vechi.

La slujba de sfintire de astazi a asezamantului si cantinei sociale a parohiei Precupetii Vechi a participat si PS Varsanufie Prahoveanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor.

Comentarii Facebook


Știri recente