Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist cheama credinciosii la rugaciune

Multumind lui Dumnezeu pentru ca ne-a invrednicit sa intampinam slavita Intrupare a prea iubitului Sau Fiu, Domnul nostru Iisus Hristos, cu parinteasca dragoste, chemam pe toti slujitorii sfintelor altare de la parohii si de la manastiri, si pe binecredinciosii crestini, cu binecuvantarea si indrumarea ierarhilor, sa intampinam Noul An, 2007, in sfintele lacasuri, impodobindu-i cununa cu rugaciunile si gandurile noastre indreptate catre Bunul Dumnezeu, pentru ca acest moment istoric, unic, la care poporul roman devine parte a Europei Unite, sa insemne un bun inceput de drum.

Pasind astfel in lumina si iubirea Prea Sfintei Treimi, ne vom inarma sufleteste cu pavaza credintei si a nadejdii sfinte in noua noastra calatorie in slujirea Bisericii, Tarii si a lumii insetate de pace si bunavoire.

Impartasindu-Va aceste ganduri, cu parinteasca dragoste si binecuvantare, Va adresez tuturor traditionala urare: La multi ani!

Teoctist,

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane

Comentarii Facebook


Știri recente

Mic dicționar de isihasm

În vacarmul societății de azi, isihia poate fi salvatoare de suflete. Am selectat câțiva termeni legați de această practică ortodoxă care, deși poate fi percepută drept simplă și accesibilă, este extrem de complexă și de…