„Potirul de Aur” – un nou magazin de obiecte bisericești în Arhiepiscopia Bucureștilor

Depozitul de colportaj și cărți bisericești al Arhiepiscopiei Bucureștilor, „Lumini de sărbători”, are un nou magazin de desfacere. Pe Bulevardul I. C. Brătianu nr. 12 funcționează magazinul „Potirul de aur”.

Mai multe informații a oferit părintele ierodiacon Ioachim Bejenariu, șef serviciu colportaj, Arhiepiscopia Bucureștilor: „Într-un magazin cu specific bisericesc găsim obiecte destinate cultului ortodox: veșminte, icoane, cărți, cruci pentru binecuvântare, cărbuni, tămâie. Arhiepiscopia Bucureștilor pune la dispoziția credincioșilor aceste obiecte cu prețuri foarte mici, practicând un adaos comercial foarte mic”, informează TRINITAS TV.

În scurt timp, în București se va deschide un alt magazin de obiecte bisericești : „Pot exemplifica magazinul «Ornate Sfinte» de lângă Biserica Sfântul Spiridon Nou. În acest moment, la magazinul «Ornate Sfinte» se pregătește mobilierul în care vor fi așezate obiectele religioase. Un proiect aprobat de Permanența Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor este o spălătorie chimică destinată în special preoților, care vor putea să își curețe veșmintele având garanția că spălătoria este destinată doar veșmintelor. Spălătoria va fi amenajată lângă magazinul «Odoare Sfinte» din strada Miron Cristea nr. 1”, a mai spus părintele ierodiacon Ioachim Bejenariu.

Magazinul de obiecte și veșminte bisericești „Potirul de Aur” este deschis de luni până vineri, de la ora 9.00 până la ora 17.00.

Comentarii Facebook


Știri recente