Pomenirea protopsaltului Ion Popescu Pasărea

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, joi, 7 iunie 2012, la Mănăstirea Pasărea a fost oficiată slujba de pomenire a profesorului protopsalt Ion Popescu Pasărea și a tuturor compozitorilor de muzică bisericească și a cântăreților bisericești trecuți la Domnul.

Această slujbă a fost o continuare a unei tradiții vechi de 54 de ani, ca în prima joi după praznicul Cincizecimii să se pomenească aceste personalități lângă mormântul profesorului protopsalt Ion Popescu Pasărea.

Au participat preoți, diaconi, cântăreți bisericești și maici din obștea Mănăstirii Pasărea, după cum ne informează Ziarul Lumina.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…