Pliante dedicate anului Euharistic

Sectorul Teologic-educațional al Patriarhiei Române a pregătit, în Anul omagial Euharistic, două pliante despre semnificația și importanța Tainei Sfintei Împărtășanii și cea a Sfintei Spovedanii. Prin conținutul lor, cele două lucrări răspund unor întrebări frecvente, de interes pentru toți credincioșii.

„Ne-am gândit că este benefic și util atât pentru preoții duhovnici, cât și pentru credincioșii noștri să aibă la dispoziție aceste pliante care să ne vorbească despre cine a instituit Taina Sfintei Spovedanii și a Sfintei Euharistii, despre săvârșitorii și primitorii acestei sfinte taine. De asemenea este foarte important cum ne alegem duhovnicul, când și unde ne spovedim, cum ne împărtășim, precum și tot ceea ce ține de aceste două taine fundamentale pentru viața spiritual-duhovnicească a fiecărui creștin”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Cons. Constantin Pătuleanu, Sectorul teologic-educațional al Patriarhiei Române.

Pliantele „Taina Sfintei Euharistii. Medicamentul nemuririi” și „Taina Sfintei Spovedanii. Renașterea la viața în Hristos” au fost distribuite în toate parohiile Arhiepiscopiei Bucureștilor, acestea urmând să fie oferite gratuit credincioșilor.

Comentarii Facebook


Știri recente