Pianine pentru elevii Seminarului Teologic Ortodox din București

Elevii de la Seminarul Teologic Ortodox „Nifon Mitropolitul” din București au avut parte astăzi, 31 martie, de o surpriză plăcută. Fiecare clasă de curs a fost dotată cu câte o pianină nouă.

„Este un vis împlinit, ca un iubitor de muzică să poată avea acces nelimitat la un pian. Primăria Sectorului IV, în subordinea căruia ne aflăm și noi, s-a îngrijit, în urma insistențelor noastre, ca fiecare dintre cele opt clase din seminar să fie dotate cu o pianină electrică”, a spus părintele prof. dr. Aurel Mihai, directorul Seminarului Teologic Ortodox din București, după cum informează TRINITAS TV.

Investiția era una necesară întrucât, pentru viitorii slujitori ai sfintelor altare, o bună pregătire în domeniul muzicii este de mare folos.

Elevii au la dispoziție, de asemenea, o sală de înregistrări modernă, utilă mai ales pentru cei care fac parte din corul instituției de învățământ. Corul „Cantate Domino” al Seminarului Teologic „Nifon Mitropolitul” a obținut de-a lungul timpului numeroase premii la concursurile naționale.

Comentarii Facebook


Știri recente