PF Teoctist a slujit Sfanta Liturghie din Duminica Sfantului Apostol Toma la Biserica ‘Sfantul Spiridon Nou’ din Capitala.

Prea Fericitul Parinte Teoctist – Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, inconjurat de un sobor de ierarhi, preoti si diaconi, a oficiat astazi slujba Sfintei Liturghii la Biserica ‘Sfantul Spiridon Nou’ din Bucuresti.

In cuvantul sau de invatatura din cadrul Sfintei Liturghii, Intiistatatorul Bisericii Oortodoxe Romane a subliniat semnificatiile pericopei evanghelice citite in Duminica de astazi, cand este pomenit Sfantul Apostol Toma: ‘Duminica Sfantului Apostol Toma ne aduce o comoara de invataturi prin ceea ce i s-a intamplat lui Toma si prin cuvintele rostite de Mantuitorul: Nu mai fi necredincios, ci credincios., adica nu mai tagadui cu mintea Invierea Domnului.’

De asemenea, Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist al Romaniei a subliniat necesitatea intaririi in credinta, in ciuda tuturor necazurilor care apar in viata noastra de zi cu zi.

La sfarsitul cuvantului de invatatura, Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist i-a indemnat pe credinciosi sa se roage in continuare pentru incetarea ploilor care au afectat in ultimile zile intreaga tara.

Comentarii Facebook


Știri recente