PF Hristodoulos face o vizita in Romania la invitatia PF Teoctist

Prea Fericitul Parinte Hristodoulos, Arhiepiscopul Atenei si a toata Elada, face o vizita in Romania, la invitatia Prea Fericitului Parinte Teoctist, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. Prea Fericitul Hristodoulos a venit insotit de o delegatie format? din trei mitropoliti si opt preoti.

Astazi, 5 iunie 2003, Prea Fericitul Hristodoulos si Prea Fericitul Teoctist, au oficiat Sfinta Liturghie la sarbatoarea Inaltarii Domnului – Ziua Eroilor, la Biserica ‘Sfintul Spiridon Nou’ din Bucuresti.

Miine, 6 iunie 2003, in Rotonda Palatului Patriarhiei, Prea Fericitul Parinte Hristodoulos si Prea Fericitul Parinte Patriarh Teoctist se vor intalni cu profesorii si studentii Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii din Bucuresti, dupa care vor sustine o conferinta de presa cu tema ‘Biserica Ortodoxa si Europa’ si vor participa la lansarea albumului ‘Romania, pamant al icoanei’.

Sambata, 7 iunie a.c., Universitatea din Craiova va conferi Prea Fericitului Parinte Patriarh Teoctist si Prea Fericitului Parinte Arhiepiscop Hristodoulos titlul de Doctor Honoris Causa.

Duminica, 8 iunie a.c., cei doi intaistatori vor oficia Sfanta Liturghie in Catedrala ‘Madona Dudu’ din cetatea Baniei.

Biroul de Presa si Comunicatii al

Patriarhiei Bisericii Ortodoxe Romane

Comentarii Facebook


Știri recente