Peste 60.000 de mii de mesaje prin email a primit Papa Benedict al XVI-lea in doar 48 de ore de la publicarea pe situl Vatican.va a adreselor sale

Peste 60.000 de mii de mesaje prin email a primit Papa Benedict al XVI-lea in doar 48 de ore de la publicarea pe situl Vatican.va a adreselor sale, pentru diferite limbi. Din aceste mesaje, 31.000 au fost in limba engleza,13.000 in limba italiana si 6.000 in spaniola. Mesajele primite sunt insa si in alte limbi. Conform Vaticanului, chiar si necredinciosi i-au scris Papei, cerandu-i rugaciuni pentru ei. Altii i-au scris Papei pentru a-l asigura de rugaciunile lor si pentru a-i multumi ca a acceptat pontificatul.

Cei care doresc sa ii scrie Papei o pot face pe una din urmatoarele adrese [email protected] (engleza) [email protected] (italiana). In ultimii ani, situl Vatican.va si-a facut un obicei din a face publice adresele de email ale Papei cu ocazia unor evenimente importante (25 de ani de pontificat, in cazul Papei Ioan Paul al II-lea; inceputul de pontificat in cazul Papei Benedict al XVI-lea).

Comentarii Facebook


Știri recente