Permanența Consiliului Eparhial – Giurgiu, în ședință de lucru

La Centrul cultural „Nichifor Crainic’ din incinta sediului administrativ al Episcopiei Giurgiului, a avut loc luni, 3 septembrie 2012, ședința de lucru a Permanenței Consiliului eparhial, prezidată de Preasfințitul Părinte Ambrozie, informează episcopiagiurgiului.ro.

La ședință au participat și părinții protopopi ai celor patru protopopiate ale eparhiei. Potrivit ordinii de zi, s-au discutat o serie de probleme curente ale sectoarelor Centrului eparhial și au fost dezbătute mai multe teme referitoare la activitatea pastoral-misionară, social-filantropică, patrimonială și culturală din cuprinsul Episcopiei Giurgiului.

În cadrul ședinței, membrilor Permanenței Consiliului eparhial le-au fost aduse la cunoștință hotărârile Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române luate în ședința de lucru din ziua de 5 iulie 2012. Totodată, cu acest prilej, a fost adusă la cunoștință și situația Colectei pentru Catedrala Mântuirii Neamului, ocazie cu care Preasfințitul Părinte Ambrozie i-a îndemnat pe toți cei prezenți să-și unească eforturile pentru sprijinirea în continuare a amplului proiect de construire a Catedralei Mântuirii Neamului.

Comentarii Facebook


Știri recente