Pelerinajul de Florii din Capitală în discuția Permanenței Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor

În ședința Permanenței Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucureștilor ,de marți, 7 aprilie 2009, desfășurată sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel la Reședința patriarhală, s-a discutat organizarea în bune condiții a Pelerinajului de Florii din Capitală în data de 11 aprilie 2009, cu participarea celor 3 Protoierii din Capitală și a Protoieriilor din județul Ilfov, în colaborare cu Centrul de presă BASILICA al Patriarhiei Române. Manifestarea religioasă, un adevărat hram al Capitalei, reprezintă o comuniune în procesiune, fiind un mare eveniment misionar al Patriarhiei Române și al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Manifestarea se va desfășura după următorul program, dat publicității de Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Bucureștilor:

• Ora 16:45 – la Mănăstirea Radu Vodă, Preasfințitul Episcop Vicar Varsanufie Prahoveanul va sfinți stâlpările care vor fi împărțite credincioșilor.

• Ora 17:00 – plecare de la Mănăstirea Radu Vodă.

• Ora 17:15 – la Biserica „Sfântul Spiridon” Nou procesiunea va fi întâmpinată de preoții și credincioșii din Parohiile „Sfântul Spiridon”, Slobozia și „Sfântul Alexe” din Protoieria III Capitală.

• Ora 17:30 – la Biserica „Sfânta Ecaterina” procesiunea va fi întâmpinată de preoții profesori și studenții teologi de la Facultatea de Teologie „Patriarhul Justinian” din București.

• Ora 17:45 – la Catedrala patriarhală procesiunea va fi întâmpinată de către Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, care va rosti un cuvânt de învățătură.

Comentarii Facebook


Știri recente