Pelerinaj pe urmele martirilor neamului românesc

Centrul de Pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” al Patriarhiei Române organizează în perioada, 26-28 februarie, un pelerinaj, ne informează TV TRINITAS. Pelerinajul are ca punct de reper vizitarea unuia dintre locurile de martiraj ale neamului românesc, Aiudul. În cadrul pelerinajului intitulat „Rugăciune la martirii neamului românesc”, credincioșii vor vizita în prima zi Mănăstirea Cozia din județul Vâlcea, Catedrala Arhiepiscopală din Alba Iulia și Mănăstirea Râmeț, județul Alba, unde se va face cazarea.

A doua zi, 27 februarie, se va vizita Schitul Înălțarea Sfintei Cruci din Aiud – Râpa Robilor, Catedrala Ortodoxă din Aiud, dar și Mănăstirea Brâncoveanu – Sâmbăta de Sus.

Duminică, 28 februarie, după participarea la Sfânta Liturghie oficiată la Mănăstirea Brîncoveanu, se va vizita și Mănăstirea Cheia din județul Prahova.

Mai multe informații despre pelerinajele organizate de Centrul de Pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel” se pot obține atât de pe site-ul www.pelerinaj.ro, cât și de la sediile din București, aflate în Calea Victoriei, nr 45 și în Bulevardul Corneliu Coposu, nr.1.

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…