Pelerinaj în Țara Sfântă organizat de Centrul de Pelerinaj „Sfânta Cuvioasă Parascheva” al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei

În perioada 28 octombrie – 4 noiembrie, 450 de preoți și credincioși din Mitropolia Moldovei și Bucovinei participă la un pelerinaj în Țara Sfântă. Având ca generic ,,Dor de pustie, dor de cer”, pelerinajul este organizat la inițiativa Înaltpreasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la trecerea la cele veșnice a Sfântului Ioan Iacob de la Neamț – Hozevitul.

Mai multe informații cu privire la principalele repere care vor fi vizitate a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Andrei Zlăvog, directorul Centrului de Pelerinaj „Sfânta Cuvioasă Parascheva” al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei: „Ne aflăm în Țara Sfântă pentru a ne închina pe de o parte la Sfântul Mormânt al Mântuitorului nostru Iisus Hristos, iar pe de altă parte pentru a cinsti așa cum se cuvine pe Sfinții lui Dumnezeu, în mod deosebit ne vom îndrepta atenția către Mănăstirea Hozeva care adăpostește moaștele Sfântului Cuvios Ioan Iacob Românul. De asemenea, vom vizita toate locurile sfinte din Ierusalim”.

Comentarii Facebook


Știri recente