Pelerinaj de Florii la Targu Neamt

La Targu Neamt, Pelerinajul de Florii s-a desfasurat si in acest an conform traditiei: preotii si credinciosii de la toate bisericile orasului s-au indreptat, incepand cu orele 13.00, spre centrul orasului, de unde au pornit spre Biserica ‘Adormirea Maicii Domnului’. La acest sfant locas s-a oficiat Sfanta Slujba de Priveghere si, in final, s-a tinut un cuvant de invatatura.

‘Credinciosii de la Humulesti de la Biserica ‘Sfintii Trei Ierarhi’ s-au unit cu credinciosii de la Biserica ‘Sfantul Nicolae’, cu credinciosii de la Humulestii Noi si au venit in fata Bisericii ‘Sfantul Haralambie’; s-au unit cu totii si au ajuns in fata Policlinicii dinn localitate. Aici au venit credinciosii de la Biserica ‘Sfantul Nicolae’ din Condreni, credinciosii de la Biserica ‘Sfintii Voievozi’, si am coborat cu totii in cantari sfinte, pe strada principala a orasului, spre Biserica ‘Adormirea Maicii Domnului. Aici s-au facut Rugaciuni speciale pentru aceasta zi, iar, in final, s-a tinut un cuvant de invatatura despre insemnatatea Pelerinajului in viata noastra.’, a mentionat Parintele Ioan Dogaru – protopop al Protopopiatului Targu Neamt.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…