Pelerinaj cu icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Adam

Marți, 4 august 2009, în jurul orei 20:00, la Biserica Precista din Galați a fost adusă spre închinare credincioșilor icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Adam.

Icoana de la Mănăstirea Adam este recunoscută pentru darul de a aduce ploaie la vreme de secetă, dar și pentru tămăduirea durerilor trupului și ale sufletului. Astfel, pe platoul din curtea bisericii, un număr mare de credincioși au fost prezenți pentru a cere ajutorul Maicii lui Dumnezeu. Preoții prezenți au săvârșit Acatistul Maicii Domnului și au făcut priveghere până dimineață, aducând neîncetate cereri și rugăciuni Preacuratei.

Miercuri dimineața, preoții gălățeni au purtat icoana făcătoare de minuni la Biserica „Sfânta Ana” din cartierul Dunărea, unde, de asemenea, un număr impresionant de credincioși așteptau să se închine chipului Născătoarei de Dumnezeu. În jurul orei 9:30, icoana a fost adusă spre închinare la Catedrala episcopală, iar apoi către Biserica „Sfinții Daniil Sihastrul și Ioan Iacob Hozevitul” din „Aviație”, din cartierul „Micro 39 C”, care-și sărbătorea hramul. Aici a fost săvârșită Sfânta Liturghie în cinstea Sfântului Ioan Iacob din Hozeva de către un sobor de preoți în frunte cu preacuviosul părinte arhimandrit Daniil Oltean, vicarul Episcopiei Dunării de Jos.

Înainte de a ajunge la Galați, icoana a fost dusă prin: Șivița, Tătarca, Tulucești, Smârdan, Sat Costi, Cișmele și apoi la Odaia Manolache. Din Galați, icoana Maicii Domnului va fi dusă spre închinare și credincioșilor din celelalte parohii ale Episcopiei Dunării de Jos.

Sursa: ziarullumina.ro

Comentarii Facebook


Știri recente