Pelerinaj cu copiii din Parohia Bătrâna

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Gurie, Episcopul Devei și Hunedoarei, vineri 24 august, un grup de 14 copii din Parohia Bătrâna, precum á¹£i satele Boaia Bârzii á¹£i Muncelul Mic, împreună cu preotul paroh Florin Puf s-au aflat în pelerinaj în Mitropolia Banatului, după cum ne informează Pr. Mircea Mihuleț, Inspector Mass-Media la Episcopiei Devei și Hunedoarei.

Primul popas a fost la Timiá¹£oara, unde copiii s-au închinat în Catedrala Mitropolitană la moaá¹£tele Sfântului Ierarh Iosif cel Nou de la Partoá¹£, apoi au vizitat Parohia Timiá¹£oara Freidorf unde au fost întâmpinați de către preotul Claudiu Roá¹£oiu. Tinerii au mulțumit pentru primirea calduroasă și au cântat câteva pricesne închinate Maicii Domnului.

Pe lângă bucuria duhovnicească copii au avut plăcerea de a se delecta în noul parc de distracții din Timiá¹£oara redechis recent, la grădina zoologică din oraá¹£, precum á¹£i la herghelia de la Izvin.

Alături de părintele paroh á¹£i de doamna preoteasă Mariana Puf, pe tot itinerariul parcurs, copiii au fost însoțiți á¹£i de părintele Viorel Herlo, diacon al Catedralei Arhiepiscopale din Arad.

Comentarii Facebook


Știri recente