Pedagogie non-formală pentru tinerii giurgiuveni

Sectorul de Învățământ și activități cu tineretul al Episcopiei Giurgiului organizează, cu binecuvântarea Preasfințitului Episcop Ambrozie, primul training în pedagogie non-formală, destinat elevilor din consiliile școlare și județene din Giurgiu, informează „Ziarul Lumina”.

Prima întâlnire în cadrul acestui training s-a desfășurat în perioada 26-27 martie, în Centrul pentru copii și tineret ‘Sfântul Ioan Valahul’ din incinta sediului administrativ al Episcopiei Giurgiului, și a fost moderat de Daniel Mihai Necula, coordonatorul Consiliului Județean al Elevilor (CJE), supervizor al Consiliilor Școlare ale Elevilor (CSE) și profesor titular al Catedrei de religie la Liceul Teoretic ‘Tudor Vianu’ din Giurgiu.

‘Primul modul din cadrul acestui training s-a desfășurat pe parcursul a două zile și a avut ca temă comunicarea în toate aspectele ei (verbală, nonverbală, paraverbală, pasivă, asertivă și agresivă). La finalul acestei prime sesiuni, toți cei 15 participanți, înțelegând importanța comunicării, caracteristicile și rolul acesteia, s-au arătat foarte încântați și dornici de participarea la astfel de activități’, a declarat părintele consilier Tudor Bogdan Georgian, secretar eparhial și coordonatorul Sectorului de Învățământ și activități cu tineretul al Episcopiei Giurgiului.

Următoarele trei module vor oferi tinerilor cunoștințe despre lucrul în echipă, managementul conflictelor, luarea deciziilor și leadership.

Comentarii Facebook


Știri recente