Patru ani de la înființarea Frăției Nepsis Italia

În data de 6 decembrie 2012, la ora 18:00, va fi organizată, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Siluan, o întâlnire a tinerilor ortodocși de la Roma și împrejurimi, cu prilejul împlinirii a 4 ani de la înființarea Frăției Nepsis Italia (6 decembrie 2008).

Evenimentul va avea loc la Paraclisul Episcopal Sfântul Alexie Omul lui Dumnezeu, situat in Roma, via Torre Spaccata 157, informează episcopia-italiei.it.

În deschidere, Pr. Gabriel Popescu va prezenta o meditație cu tema: „Vocația creștină a tânărului de azi”. Seara va continua cu un moment de reflecție și dialog pe marginea temei: „Patru ani de la înființarea Frăției Nepsis Italia – concluzii, învățăminte și perspective pentru viitor” avându-l ca moderator pe Preasfințitul Părinte Episcop Siluan.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…