Patriarhul României s-a întâlnit cu conferențiarii străini de la Simpozionul internațional dedicat Tainei Sfântului Maslu

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române s-a întâlnit astăzi, 15 mai 2012, în Sala Sfântul Ioan Casian din Palatul Patriarhiei cu conferențiarii străini prezenți la Simpozionul internațional dedicat Tainei Sfântului Maslu și îngrijirii bolnavilor ce se desfășoară la Palatul Patriarhiei în perioada 15-16 mai 2012.

Profesorii și preoții profesori de la numeroase Instituții Teologice din străinătate care au fost prezenți la întâlnirea cu Patriarhul României sunt următorii: Pr. prof. dr. Dmitry Yurevich de la Academia Teologică din Sankt Petersburg; Pr. prof. dr. Frederic Manns de la Facultatea de Științe Biblice și Arheologie din Ierusalim; Pr. prof. dr. Alexandr Zadornov de la Academia Teologică din Moscova, Protos. Silvestru Stoicev de la Academia Teologică din Kiev, Arhim. prof. dr. Qais F. Sadiq din cadrul Patriarhiei Antiohiei, Pr. prof. dr. Aleksi Kshutashvili de la Academia Teologică din Tbilisi, Dr. Zaza Vashakmadze de la Universitatea de Stat din Akhaltsikhe – Georgia, Dr. Archil Metreveli de la Universitatea de Stat din Tbilisi.

Comentarii Facebook


Știri recente