Patriarhul României pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a vizitat astăzi, 25 august, șantierul Catedralei Mântuirii Neamului. În cadrul vizitei, Preafericirea Sa a analizat stadiul lucrărilor realizate până la această oră, informează Radio TRINITAS.

Totodată, au fost prezentate și următoarele etape în construcția subsolului Catedralei, precum și metodele tehnice de realizare a acestora.

Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a fost însoțit, în timpul acestei vizite, de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop-vicar patriarhal și de membrii Permanenței Consiliului Național Bisericesc.

Comentarii Facebook


Știri recente

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sf. Nectarie” al Arhiepiscopiei Bucureştilor a organizat o sesiune de comunicări științifice

Centrul de Îngrijiri Paliative „Sfântul Nectarie” din cadrul Fundației „Bucuria ajutorului” a Arhiepiscopiei Bucureștilor a organizat sâmbătă o sesiune de comunicări științifice, cuprinsă în proiectul „Academia de Îngriji Paliative”, informează Ziarul Lumina. Evenimentul a avut…