Patriarhul României a susținut prelegerea „Cuvântul lui Dumnezeu transmis prin mijloacele de comunicare în masă” în încheierea lucrărilor Colocviului Academiei Internaționale de Științe Religioase

Lucrările Colocviului anual al Academiei Internaționale de Științe Religioase au ajuns astăzi, 28 august, la final. Reuniunea s-a încheiat cu prelegerea Preafericitul Părinte Patriarh Daniel: „Cuvântul lui Dumnezeu transmis prin mijloacele de comunicare în masă”, informează Radio TRINITAS.

În prezentarea realizată Preafericirea Sa a evidențiat rolul mass-media de a aduce în casele celor bolnavi și neputincioși care nu pot ajunge la Biserică mesajul Evanghelic. De asemenea, Întâistătătorul Bisericii noastre a subliniat că prin intermediul Centrului de Presă Basilica, al Patriarhiei Române, pot fi transmise valorile creștin-ortodoxe ale poporului român.

Întâlnirea din acest an a membrilor Academiei a reunit peste 20 de renumiți profesori de teologie din întreaga lume și a avut ca temă „Cuvântul lui Dumnezeu”. În cadrul colocviului au fost susținute 12 prelegeri care au subliniat importanța teologiei hristologice în contextul religios-cultural actual.

Comentarii Facebook


Știri recente