Patriarhul României a primit vizita Președintelui Parlamentului landului german Bavaria, doamna Barbara Stamm

Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a primit ieri, 2 septembrie, la Reședința Patriarhală din București, vizita Președintelui Parlamentului landului german Bavaria, doamna Barbara Stamm, informează TRINITAS TV.

Doamna Barbara Stamm, Președintele Parlamentului landului german Bavaria, a vorbit despre proiectele din România și despre sprijinul primit din partea Bisericii: „Am început un proiect cu Mitropolia Timișoarei apoi am continuat cu proiectele din Moldova. Am fost foarte bucuroși pentru că Mitropolia Ortodoxă de la Iași ne-a susținut în munca noastră desfășurată la Centrul pilot de la Păstrăveni unde, cu ajutorul Mitropoliei, a fost posibil să înlăturăm anumite obstacole din drumul nostru”. Pe lângă proiectele sociale a fost inițiat, în domeniul medical, și un proiect pentru copii străzii.

În cadrul întâlnirii s-a discutat și despre proiecte de viitor: „O să continuăm colaborarea, în special în proiectele din Moldova. Astăzi am avut marea plăcere ca Preafericitul Părinte Patriarh Daniel să mă invite la o conferință, anul viitor, în care să prezint un referat în legătură cu rolul familiei în societate”.

Președintele Parlamentului landului Bavaria a evidențiat, printre altele, colaborarea fructuoasă dintre instituția pe care o conduce și Biserica Ortodoxă Română.

Comentarii Facebook


Știri recente