Patriarhia Romana este alaturi de familiile afectate de inundatiile din acest an.

Patriarhia Bisericii Ortodoxe Romane desfasoara un Program social-filantropic destinat sprijinirii familiilor sarace, ale caror case si culturi au fost grav afectate de inundatiile care s-au abatut asupra multor localitati din judetele Moldovei in vara acestui an.

Prima faza a acestui Program s-a derulat joi, 9 septembrie 2004, in comuna Movilita, judetul Vrancea, unde, Patriarhia Romana a acordat ajutoare financiare unui numar de 125 de familii, in valoare de 500.000.000 lei.

Urmare a apelului pe care Prea Fericitul Parinte Teoctist – Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane l-a facut in luna august 2004, exprimandu-si nadejdea ca aceasta activitate de binefacere va continua prin dragostea si generozitatea tuturor celor care sunt sensibili la necazurile si durerile semenilor nostri, Alpha Bank a facut o donatie substantiala, iar dl. Elefterios Ioanou – Presedintele Consiliului de Administratie al Alpha Bank a contribuit la aceasta lucrare filantropica a Patriarhiei Romane, personal, cu suma de 320.000.000 lei.

In acest sens, astazi se va desfasura faza a II-a a Programului social-filantropic initiat de Patriarhia Romana, alte 90 de familii din localitatea Movilita beneficiind de ajutoare financiare in valoare totala de 400.000.000 lei.

BIROUL DE PRESA SI COMUNICATII AL

PATRIARHIEI ROMANE

Comentarii Facebook


Știri recente