Patriarhia Română are un site nou

În ziua de 1 iulie 2008, a fost lansat noul site oficial al Patriarhiei Române, www.patriarhia.ro

Propunând o interfața grafică foarte dinamică și extrem de funcțională, noul site a fost realizat la inițiativa și cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Este un site ce folosește tehnologii informatice moderne, iar structura informațiilor a fost gândită astfel încât cititorul care caută o informație sau un document anume să le găsească ușor. Vizitatorii virtuali vor putea găsi și accesa chiar de pe pagina principală a acestei noi versiuni a site-ului ultimele știri publicate de către Agenția Basilica a Patriarhiei Române, precum și comunicatele sau documentele importante referitoare la viața Bisericii Ortodoxe Române. Mai mult, prima pagină propune link-uri directe către instituțiile media ale Patriarhiei Române, ceea ce permite cititorului accesul direct la ansamblul informațiilor privitoare la Patriarhia Română.

Pe de alta parte, s-a dorit ca noul site să reprezinte o pagină de prezentare a Patriarhiei Române nu numai pentru cititorii români, ci si pentru cei din străinătate. În acest sens, există și o versiune în limba engleză a site-ului, iar prima pagină propune o prezentare pe scurt a Bisericii Ortodoxe Române în 5 limbi, engleză, franceză, germană, rusă și greacă.

BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMNE

Comentarii Facebook


Știri recente