Participari ale Seminarului Teologic Liceal Ortodox din Iasi la diferite manifestari prilejuite de sarbatoarea Sfantului Apostol Andrei

Seminarul Teologic Liceal Ortodox ‘Sfantul Vasile cel Mare’ din Municipiul Iasi va participa la mai multe manifestari prilejuite de sarbatorirea Sfantului Apostol Andrei cel Intai Chemat – Ocrotitorul Romaniei in data de 30 noiembrie 2004 si a Zilei Nationale a Romaniei la data de 1 decembrie 2004.

Astfel, elevii claselor de Patrimoniu Cultural din cadrul Seminarului Teologic Liceal Ortodox ‘Sfantul Vasile cel Mare’ – Iasi vor participa la Expozitia Nationala de Icoane – Editia a XII-a a Concursului ‘Icoana din sufletul copilului’ ce se va desfasura la Palatul Patriarhiei din Bucuresti in data de 29 noiembrie 2004. Totodata, Sectia Patrimoniu Cultural va participa si la Manifestarile cultural-artistice ‘Practici de Santandrei’ care vor avea loc la Centrul Comercial ‘Hala Centrala’ din iasi in perioada 28 – 30 noiembrie 2004.

De asemenea, Corul ‘Basileus’ condus de Prof. Ilie Hrubaru va sustine in ziua de 30 noiembrie 2004, cand Biserica Ortodoxa Romana il praznuieste pe Sfantul Apostol Andrei cel Intai Chemat – Ocrotitorul Romaniei un recital coral in cadrul Concertului-Concurs interseminarial care va avea loc in Sala Mare a Teatrului Muzical ‘Nae Leonard’ cu prilejul sarbatorii Municipiului Galati si a Seminarului Teologic Liceal Ortodox din Galati.

Luni, 29 noiembrie 2004, tot cu prilejul sarbatorilor Municipiului galati prilejuite de sarbatorirea Sfantului Apostol Andrei cel Intai Chemat va avea loc si Simpozionul ‘Globalizarea si tinerii’, in cadrul caruia vor participa si doi elevi ai Seminarului Teologic Liceal Ortodox ‘Sfantul Vasile cel Mare’ – Iasi.

Comentarii Facebook


Știri recente