Participarea Editurilor Patriarhiei Române la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2012

Editurile Patriarhiei Române vor participa la cea de a VII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, organizată de Asociația Editorilor din România sub egida Federației Editorilor din România, care se va desfășura în perioada 30 mai – 3 iunie la Complexul Expozițional Romexpo, după cum ne-a precizat Dragoș Vlădescu, Secretar general Editurile Patriarhiei Române.

Prin participarea la acest important eveniment cultural, Editurile Patriarhiei Române vin în întâmpinarea cititorilor cu o largă ofertă de carte patristică, carte de cult, precum și cu importante titluri de teologie ortodoxă contemporană. Printre noutățile editoriale se disting următoarele titluri: Rânduielile vieții monahale, de Sfântul Benedict de Nursia; Viața Sfântului Benedict din Nursia, de Sfântul Grigorie cel Mare; Liturghier (ediție diortosită – 2012) în format mare și mic; Penticostarul și Mineiul pe Iunie ediții diortosite (2012); Sfârșit creștinesc vieții noastre, fără durere, neînfruntat, în pace…, de Jean-Claude Larchet ș.a.

În ziua de 1 iunie, între orele 13.00-14.00 va avea loc, în prezența autorilor, lansarea cărților Parabola făcliei aprinse. Comunicarea religioasă în era informațională, de Pr. dr. Nicolae Dascălu și Mănăstirea Văcărești din București, de la origini până astăzi, de Dr. Octavian-Dumitru Marinescu.

Pe întreaga perioadă a desfășurării Salonului Internațional de Carte Bookfest 2012, cititorii pot găsi volumele apărute la Editurile Patriarhiei Române în Pavilionul C4-C5, Standul C41.

Comentarii Facebook


Știri recente