Partenerii externi ai judetului Suceava si-au trimis reprezentanti la comemorarea a 500 ani de la trecerea la cele vesnice a lui Stefan cel Mare

Unitatile administrativ teritoriale partenere ale Consiliului Judetean Suceava au raspuns invitatiei de a participa la manifestarile dedicate comemorarii a 500 de ani de la trecerea la cele vesnice a Binecredinciosului Voievod Stefan cel Mare si Sfant, de la Suceava si Putna. Astfel, Regiunea Schwaben- Germania este reprezentata de dl. Jurgen Reichert – presedintele Consiliului Regional; Voievodatul Silezia – Polonia este reprezentata de dl. Jan Grela – vicemaresal; Departamentul Nord – Franta este reprezentat de dl. Alain Faugaret – presedinte al Comisiei Relatii Internationale; Regiunea Cernauti – Ucraina este reprezentata de dl. Frant Fedorovici – adjunct al sefului Administratiei Regionale de Stat; iar Regiunea Ivano Frankivsk – Ucraina este reprezentata de dl. Ivanytkyi Roman – seful Directiei Regionale pentru Cultura.

Numarul membrilor delegatiilor straine este 30. Toti invitatii si-au exprimat intentia de a fi prezenti la cat mai multe manifestari dedicate comemorarii marelui voievod moldav. Ei vor sta la Suceava pana duminica, 4 iulie 2004.

Comentarii Facebook


Știri recente