Parteneriat în organizarea de activități social-culturale și religioase la Giurgiu

Asociația Letca Nouă a Episcopiei Giurgiului și Inspectoratul de Jandarmi județean Giurgiu vor colabora în organizarea de activități social-culturale și religioase. Cele două instituții au încheiat astăzi, 16 martie, un protocol de parteneriat prin care se oferă asistență reciprocă în desfășurarea evenimentelor.

Mai multe informații a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Nicolae Edmond Popa, consilier social al Episcopiei Giurgiului: „Dintre responsabilitățile Inspectoratului de Jandarmi județean Giurgiu putem menționa faptul că asigură măsurile de ordine publică prilejuite de manifestările și activitățile culturale, sociale și religioase organizate de către Asociația Letca Nouă. Asigură măsuri de ordine publică pe timpul vizitelor oficiale sau a altor activități la care participă înalți demnitari români și străini. De asemenea, asigură măsuri de ordine publică în zona sediului administrativ al Asociației Letca Nouă, precum și a așezămintelor sociale Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din localitatea Slobozia, precum și a așezământului Grădina Maicii Domnului de la Letca Nouă și a altor așezăminte. Asociația Letca Nouă are responsabilități precum informarea în timp util a Inspectoratului de Jandarmi județean Giurgiu cu privire la organizarea și desfășurarea activităților prevăzute în prezentul plan, asigurarea spațiilor necesare desfășurării activităților specifice Inspectoratului de Jandarmi județean Giurgiu cu prilejul manifestărilor organizate și serviciu religios la solicitare și în cazuri deosebite”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…