Parohia Sf. Nicolae Tabacu din București alături de persoanele vârstnice

Persoanele vârstnice din cadrul azilului de bătrâni de la Domnești au primit sâmbătă, 25 februarie 2012, vizita unui grup de credincioși al Parohiei Sf. Nicolae – Tabacu din București, Protoieria II Capitală. Astfel de vizite au loc lunar, iar de această dată grupul de credincioși a fost format și din copii, care au adus pe chipul batranilor impovarat de boala si suferinta, un zambet și o mangaiere.

„Acesti bunicuți se bucură de fiecare data când îi vad; (…) acolo pe marginea patului lor ei regasesc in acesti crestini fiica sau fiul pierdut, nepotul sau nepoata care a uitat de ei. Este minunat lucru sa-l descoperi pe Dumnezeu acolo, unde este atata suferinta”, a spus Roxana Predoiu de la Parohia Sf. Nicolae Tabacu.

Începând din vara anului 2008, parohia Sf. Nicolae Tabacu a asigurat lunar mâncare caldă pentru 70 de persoane la azilul de bătrâni de la Ciolpani. În prezent acțiunea se derulează la azilul de la Domnești.

„Hrana pe care o ofera crestinii Parohiei Sfantul Nicolae – Tabacu, prin grija si binecuvantarea Parintelui Paroh Ioan Vladimir Vlaicu, este atat suflteasca cat si trupeasca, oferindu-le masa calda si dandu-le chiar ei sa manance persoanelor care se afla in imposibilitatea de a se hrani singuri”, a mai spus Roxana Predoiu.

Din vara anului 2009, cu Înalta Binecuvântare a Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Biserica Parohiei Sf. Nicolae a dobândit un al doilea ocrotitor, pe Sfântul Ioan Iacob Hozevitul, prăznuit la 5 august.

Comentarii Facebook


Știri recente