Parohia ‘Nașterea Sf. Ioan Botezătorul’ din Caransebeș are un nou site

La începutul lunii februarie 2009 a avut loc lansarea site-ului oficial al Bisericii ‘Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul’ din Caransebeș. El poate fi găsit de doritori la adresa www.bissfioan.ro. Acest site este o creație exclusivă a tinerilor parohiei caransebeșene, în urma provocării lansate lor de preotul paroh. Site-ul va fi administrat și actualizat de tinerii parohiei noastre cu purtarea de grijă a preoților de la biserica caransebeșeană.

Nevoia lansării unui site al Bisericii Sf. Ioan din Caransebeș și-a probat necesitatea datorită apartenenței la această parohie a celor două cimitire istorice, ‘Sf.Ioan’ și ‘Eroi’ fiind evidentă responsabilitatea ca informația legată de aceste două cimitire și nu numai, să poată circula în timp real.

Succesul informării electronice a fost dovedit de site-ul oficial al Episcopiei Caransebeșului, care este mereu actualizat. Nădăjduim ca site-ul nostru să fie interesant pentru cei ce îl vor accesa,ne vom strădui să-l îmbogățim și să-l actualizăm periodic și, în viitorul nu prea îndepărtat, sperăm să avem la parohia noastră un buletin informativ, cu apariție lunară, care să întregească informația electronică și să poată fi distribuit gratuit credincioșilor noștri.

Sursa: Parohia ‘Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul’ din Caransebeș

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…