Parohia „Dobroteasa” din Capitală se pregătește de hram

Biserica „Buna Vestire” – Dobroteasa, din Capitală, își va sărbători pe 25 martie hramul, informează TRINITAS TV. Ca în fiecare an, la Sfânta Liturghie sunt așteptați numeroși credincioși.

„Programul nostru începe de joi de după-amiază începând cu orele 17:00 cu Slujba Privegherii. Se continuă a doua zi dimineața cu Sfințirea Apei celei Mici la orele 7:30, la orele 08:00 începem Acatistul Bunei Vestiri și în jur de 08:30-09:00 va începe Sfânta Liturghie care se face unită cu Vecernia”, a spus părintele Gheorghe Sima, parohul Bisericii „Dobroteasa”.

Cu ocazia hramului, copiii de la Cercul de pictură al parohiei vor prezenta o scenetă.

„Urmează o scenetă cu privire la Praznicul Bunei Vestiri lucrată de copiii de la Școala nr. 81 cu care avem o lucrare deosebită, un parteneriat permanent și întotdeauna ne-am găsit în comuniune cu școala și cu copiii, deoarece copiii care merg la Școala nr. 81 în majoritatea lor sunt fii duhovnicești ai parohiei Dobroteasa”, a mai menționat părintele paroh Gheorghe Sima.

În ziua hramului va fi vernisată și expoziția de icoane „Lumina din suflet de copil”, eveniment aflat la cea de-a treia ediție.

Comentarii Facebook


Știri recente