Parohia clujeană Buna Vestire alături de elevii orfani

Parohia „Buna-Vestire” din cartierul clujean Iris se implică în activități caritabile: în cadrul unui parteneriat încheiat cu Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” aflat pe raza parohiei, se va acorda ajutor financiar elevilor orfani, potrivit Radio Renașterea. În acest scop a fost organizat un târg caritabil în instituția de invatamant amintită.

Doamna Olimpia Mera, directoarea școlii, a declarat că banii obținuți vor fi dăruiți celor șase elevi orfani din școală. Prezent la deschiderea târgului, părintele paroh Ambrozie Boca i-a felicitat atât pe profesorii scolii, cât și pe credincioșii care încearcă împreună cu aceștia să aducă bucurie în sufletul copiilor fără părinți.

Următoarea activitate care se va desfășura în cadrul parteneriatului „Prin morala creștină spre o societate modernă” va avea loc înaintea Crăciunului, când elevii Liceul Tehnologic Aurel Vlaicu vor organiza în biserica parohiei o expoziție de felicitări și decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…