Părintele Viorel Mihoc a fost înmormântat

La Biserica „Buna Vestire” din Suceava a fost înmormântat astăzi, 31 mai, părintele Viorel Mihoc, consilier administrativ al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și slujitor la Biserica „Sfântul Ilie” din municipiu.

Slujba înmormântării a fost oficiată de Înaltpreasfințitul Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților și de Înaltpreasfințitul Arhiepiscop Ioan, al Episcopiei Covasnei și Harghitei, informează Radio TRINITAS.

La finalul slujbei Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Pimen a adresat credincioșilor un cuvânt de învățătură, în care a evocat viața deosebită a părintelui Viorel Mihoc. Înaltpreasfinția Sa a subliniat faptul că părintele a avut iubire față de cei săraci și dragoste de Biserică. Acesta a fost „un părinte duhovnicesc, un bun gospodar și totodată un slujitor al Sfântului Altar și rugător către Dumnezeu pentru toată lumea”, a spus Înaltpreasfinția Sa.

La rândul său Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ioan a evidențiat munca depusă de părintele Viorel Mihoc de-a lungul întregii sale vieții și a arătat că părintele nu este mort ci trece în odihna lui Dumnezeu. „De la trudă la odihnă, după munca pe care a depus-o de la o graniță la alta a patriei, iată, ca un ostaș al lui Hristos astăzi vine și se așează în țărâna părinților săi binecuvântați de Dumnezeu”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Ioan.

Comentarii Facebook


Știri recente