Părintele Teofil – Darul lui Dumnezeu pentru noi

A.S.C.O.R. București organizează duminică, 9 decembrie 2012, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu orele 18:00, conferința extraordinară „Părintele Teofil – Darul lui Dumnezeu pentru noi” susținută de Protosinghel Iustin Miron, Starețul Mânăstirii Oașa din județul Alba.

Părintele Iustin Miron este renumit în întreaga țară pentru misiunea sa extraordinară în rândul tinerilor, și mai ales în mediul universitar și liceal.

Studenți și tineri din toată țară se strâng pe tot parcursul anului, în taberele naționale organizate de mânăstire pentru aceștia, găsindu-și acolo răspunsuri la întrebările lor existențiale, dar și bucurii nesperate și chiar împlinirea mult căutată de fiecare dintre ei.

Astfel, mânăstirea condusă de Părintele Iustin Miron este singura din țară care s-a angajat, în exclusivitate, la o lucrare de revigorare spirituală a tinerilor noștri. În prezent, există 4 tabere naționale studențești organizate de mânăstire: Tabăra Națională de Iarnă care va începe în curând, mai precis, în data de 21 decembrie, și care are ca activitate predominantă, colindatul tradițional prin satele din județele Alba și Mureș în straiele strămoșilor noștri; apoi Tabăra de Fotografie (două ediții), Tabăra Națională Pr Teofil Părăian și Tabăra Națională Civilizația Românească (două ediții).

Părintele Teofil Părăian a fost duhovnicul mânăstirii Oașa, și de asemenea conferențiar, timp de 15 ani în Tabăra Națională de Vară, care, după trecerea sa la Domnul, îi și poartă cu cinste, numele.

La acest eveniment sunt așteptați toți bucureștenii, cu mic cu mare, la o seară de bucurie duhovnicească autentică, împletită cu colindele tradiționale ale studenților.

Comentarii Facebook


Știri recente