Părintele Prof. Dr. Ștefan Sandu a trecut la cele veșnice

Părintele Profesor Doctor Ștefan Sandu, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București, a trecut, ieri, 1 iunie 2012, la Domnul.

Părintele Ștefan Sandu a absolvit Institutul Teologic Universitar din București și a făcut studii post-universitare la Stockholm, Uppsala și Lund. A obținut doctoratul în teologie, în anul 1990, cu teza „Teologia Mărturisirilor de credință luterane și ortodoxe”.

Din 1981 a ocupat funcțiile de asistent, conferențiar și profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București. A fost șeful Catedrei de Teologie Sistematică și a îndrumat sute de studenți în calitate de conducător științific pentru școala doctorală, disertații de master și lucrări de licență.

Trupul Părintelui Profesor Ștefan Sandu va fi depus în Paraclisul „Sfânta Ecaterina” al facultății bucureștene de teologie, unde cei care l-au cunoscut și apreciat își vor putea lua rămas bun.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…