Parintele Arhimandrit Teofil Paraian este prezent in aceste zile la Manastirea Rafaila (jud. Vaslui).

La invitatia Prea Sfintitului Ioachim, Episcopul Husilor, a obstei si a soborului Manastirii Rafaila, in perioada 29 septembrie – 4 octombrie 2004 este prezent in mijlocul credinciosilor din judetul Vaslui Parintele Arhimandrit Teofil Paraian.

Duminica, Parintele Arhimandrit Teofil Paraian va oficia si Sfanta Liturghie, la Biserica din orasul Negresti.

In aceeasi zi, de la orele 17.00, la Casa de Cultura din localitatea Negresti, Parintele Arhimandrit Teofil Paraian va sustine o Conferinta pe teme religioase cu titlul ‘Bucuria mantuirii’.

Inainte de conferinta, un Grup coral alcatuit din elevi de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox ‘Sfantul Ioan Gura-de-Aur’ din Husi va sustine un mic Concert de Muzica Bisericeasca.

Luni, 4 octombrie 2004, Parintele Arhimandrit Teofil Paraian va fi la dispozitia credinciosilor doritori de sfaturi la Manastirea Rafaila.

Parintele Arhimandrit Teofil Paraian este orb din nastere, licentiat in Teologie si Istorie, cunoscator al mai multor limbi straine.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…