Părintele Academician Dumitru Popescu, sărbătorit la Facultatea de Teologie din București la împlinirea a 80 de ani

Părintele Academician Dumitru Popescu va fi sărbătorit în mod special la Facultatea de Teologie ortodoxă din București, cu ocazia împlinirii a 80 de ani. Momentul aniversar va avea loc luni, 18 mai, în amfiteatrul „Dumitru Stăniloae”, începând cu ora 12:00.

Părintele academician Dumitru Popescu a fost, timp de 40 de ani, profesor al Facultății de Teologie Ortodoxă din București la catedra de Teologie Sistematică. A deținut și funcțiile de rector și decan.

La momentul aniversar organizat de Facultatea de Teologie Ortodoxă din București în cinstea Părintelui Academician Dumitru Popescu vor participa cadre didactice și studenți.

Sursa: TRINITAS TV

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…