Pachete pentru pelerinii veniți la Patriarhia Română

Pentru a veni în întâmpinarea credincioșilor care stau la rând să se închine la Sfintele Moaște, Arhiepiscopia Bucureștilor, prin Sectorul Social-filantropic, le oferă ceai cald și pachete cu alimente.

Părintele diacon consilier Ionuț Iordăchescu de la Sectorul Social-filantropic al Arhiepiscopiei Bucureștilor a precizat pentru TRINITAS TV că în aceste zile „vor fi oferite pelerinilor 6 000 de pachete alimentare, 6 tone de produse alimentare și 1 000 de litri de ceai. În ziua de 26 octombrie, de Sfântul Mare Mucenic Dimitrie vor fi oferite 4 000 porții de hrană caldă, iar joi, cu ocazia hramului Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou vor fi oferite 13 000 sarmale. De asemenea, vor fi oferite și pachete alimentare cu hrană rece, iar în cursul serii și a nopții oferim ceai pelerinilor”.

La aceste acțiuni au participat și asistenții sociali de la protoieriile Capitalei, membrii ASCOR și studenți de la Facultatea de Teologie „Justinian Patriarhul” din București.

Acest tip de acțiuni a devenit deja o tradiție a Arhiepiscopiei Bucureștilor, care încearcă să fie o gazdă primitoare pentru creștinii veniți din toată țara.

Comentarii Facebook


Știri recente