Ora de religie sub formă de dezbatere la Giurgiu

Centrul eparhial pentru copii și tineret ‘Sfântul Ioan Valahul’, al Episcopiei Giurgiului, cu binecuvântarea Preasfințitului Ambrozie, a găzduit la începutul săptămânii o oră de religie sub formă de dezbatere între clasele a IX-a C și a IX-a F, din cadrul C.N. ‘Ion Maiorescu’ din Giurgiu. Tema supusă dezbaterii a fost: ‘A crede sau a nu crede în existența lui Dumnezeu’, informează Ziarul Lumina.

După o scurtă prezentare a centrului și a vieții Sfântului Ioan Valahul, s-a desfășurat ora de religie, sub coordonarea inspectorului de specialitate la disciplina religie din cadrul ISJ Giurgiu, Daniel Necula.

‘Elevii și-au arătat argumentele forte atât pentru existența, cât și pentru inexistența lui Dumnezeu, rămânând în cele din urmă uimiți de dragostea lui Dumnezeu, care se manifestă în tot ceea ce ne înconjoară. Ambele clase au fost declarate câștigătoare, dezbaterea terminându-se la egalitate, elevii mărturisind că vor fi ambițioși să se prezinte cât mai bine pregătiți pe viitor, în cadrul altor asemenea activități’, a declarat pr. cons. Bogdan Georgian Tudor, coordonatorul Sectorului Învățământ și activități cu tinerii.

Comentarii Facebook


Știri recente

Episcopul Oradiei a primit vizita Principelui Radu

Episcopul Sofronie al Oradiei a primit săptămâna trecută vizita Alteței Sale Regale, Principele Radu al României. Întâlnirea a avut loc vineri după-amiază la Catedrala Episcopală „Învierea Domnului” din Oradea. Cu ocazia acestei vizite, Episcopul Oradiei…