Olimpiada județeană de Religie se va desfășura la Colegiul Național „Avram Iancu” din orașul Ștei, Bihor

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Sofronie, Episcopul Oradiei, Inspectoratul Școlar Județean Bihor organizează, sub patronajul Episcopiei Ortodoxe Române a Oradiei, în ziua de sâmbătă, 20 martie 2010, Olimpiada Județeană de Religie, la care participă 240 de elevi din ciclul gimnazial și liceal de la școlile și liceele din județul Bihor, informează Biroul de Presă al Episcopiei Oradiei.

Participanții la această etapă au fost selectați dintre elevii care au participat la etapa locală a Olimpiadei de Religie, ce a avut loc în data de 20 februarie 2010. Pentru clasele VII-XII, subiectele sunt elaborate și transmise de către Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, iar pentru clasele V-VI subiectele sunt elaborate la nivel județean.

Olimpiada se va desfășura la Colegiul Național „Avram Iancu” din orașul Ștei, începând cu ora 10, iar după susținerea probei toți elevii participanți, însoțiți de profesorii lor, vor merge în pelerinaj la Mânăstirea Izbuc, unde vor fi primiți de către Preasfințitul Părinte Episcop Sofronie și vor servi masa de prânz.

Comentarii Facebook


Știri recente