Olimpiada de Religie, la Arad

Pe 10 martie 2012 a avut loc în clădirea seminarului Ortodox și a Facultății de Teologie Ortodoxă din Arad Olimpiada la Religie, faza Județeană, după cum ne-a menționat Hodrea Silviu Petrică. Cu această ocazie cadrele didactice care reprezintă catedrele de Religie de la școlile din municipiu și preoții profesori de la seminar s-au întrunit atât pentru a asigura supravegherea copiilor și corectarea lucrărilor, dar și pentru a mai schimba idei noi sau a dezbate cum au decurs lucrurile în acest an școlar.

Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului a ținut cu acest prilej un scurt cuvânt de învățătură în care a amintit de Evanghelia zilei de mâine în contextul anului închinat Sf. Maslu și îngrijirii bolnavilor. De asemenea, a transmis preoților profesori, cadrelor didactice și nu în ultimul rând elevilor participanți Binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.

La acest concurs s-au prezentat peste 200 de elevi din tot județul. Rezultatele se vor afișa la avizierul Seminarului Teologic.

Buna desfășurare a olimpiadei a fost asigurată prin implicarea Pr. Prof. Pompiliu Gavra, directorul seminarului și a inspectorului pe religie, diacon Florin Sirca.

Comentarii Facebook


Știri recente