Obște nouă la Mănăstirea Mihai Vodă din Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului

Începând cu data de 1 iulie 2011, la Mănăstirea Mihai Vodă din Arhiepiscopia Clujului s-a numit o nouă stareță în persoana maicii Andreea Zdrobău de la Mănăstirea Salva, care, împreună cu alte trei maici de la același așezământ monahal, a preluat activitatea din mănăstire, potrivit radiorenasterea.ro.

Predarea-preluarea gestiunii se va face în această seară, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, care va participa la slujbele de seară.

Amănunte ne-a oferit exarhul mănăstirilor din Arhiepiscopia Clujului, pr. arhim. Dumitru Cobzaru: „Vom face preluarea gestiunii acestei mănăstiri, iar Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, la slujba Vecerniei, va binecuvânta lucrarea noastră. Maicile care au fost înainte au cerut ieșirea din eparhie și s-au mutat în Episcopia Spaniei și Portugaliei”.

Mănăstirea Mihai Vodă a fost înființată în anul 2004, având hramul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”. Aflată în construcție, biserica mănăstirii este în curs de executare a picturii, iar din corpul de chilii este finalizată doar o latură.

Comentarii Facebook


Știri recente