O serie de actiuni caritabile se desfasoara in aceasta perioada in Episcopia Covasnei si Harghitei.

Episcopia Covasnei si Harghitei va oferi alimente in preajma sarbatorii Nasterii Domnului pentru 100 de familii cu venituri modeste.

Pachetele cu alimente vor fi distribuite prin intermediul Centrului Ecleziastic de Documentare ‘Mitropolit Nicolae Colan’ din Sfantu Gheorghe, care detine o baza de date cu credinciosii ortodocsi aflati in nevoie.

Directorul institutiei, dl. Ioan Lacatusu a declarat ca acest proiect, intitulat ‘Bucuria Craciunului’, reprezinta o modesta materializare a solidaritatii comunitare a romanilor din judetul Covasna, care sunt minoritari din punct de vedere numeric in zona.

Orice persoana care doreste sa sustina financiar acest proiect se poate adresa, incepand de astazi, Centrului Ecleziastic aflat in vecinatatea Catedralei Ortodoxe din Sfantu Gheorghe.

Tot prin grija Prea Sfintitului Ioan – Episcopul Covasnei si Harghitei, 50 de persoane nevoiase vor primi gratuit, luna aceasta, o masa calda pe zi la cantina Grupului Scolar ‘Constantin Brancusi’ din orasul Sfantu Gheorghe.

Comentarii Facebook


Știri recente