O noua sesiune de admitere la Seminarul Teologic de la Manastirea Neamt

Seminarul Teologic Liceal ‘Veniamin Costachi’ de la Manastirea Neamt, judetul Neamt, situat in imediata apropiere a Manastirii Neamt, comuna Vanatori-Neamt, judetul Neamt – scoala teologica cu traditie in spiritualitatea crestina ortodoxa romaneasca – aduce la cunostinta absolventilor clasei a VIII-a ca, in perioada 03-04 septembrie a.c. va organiza un nou concurs de admitere pentru clasa a IX-a, in vederea completarii locurilor ramase libere dupa sesiunea iunie a.c. la urmatoarele specializari:

1. Teologie Ortodoxa Pastorala – 12 locuri pentru frecventa redusa;

2. Teologie Ortodoxa Patrimoniu (pictura bisericeasca) – 14 locuri pentru cursuri de zi.

Mentionam ca Seminarul Teologic de la Manastirea Neamt prin asezarea sa ca zona si prin manastirile ce il inconjoara ofera tuturor tinerilor un cadru natural si un climat adecvat de formare duhovniceasca.

Scoala dispune de spatiu de invatamant si de internat dotat cu sali de clasa, laboratoare de limbi straine, laborator de informatica, ateliere de pictura, biblioteca si o frumoasa biserica-paraclis pentru programul liturgic. De asemenea, scoala intretine relatii de colaborare cu scoli si biserici din Grecia si Germania unde sunt organizate, in vacantele scolare, tabere si excursii pentru elevi.

Comentarii Facebook


Știri recente