O nouă secțiune a jurnalului TRINITAS TV

Jurnalul TRINITAS TV va avea, începând din 20 martie 2012 o nouă secțiune. Interviul ediției va fi difuzat de marți până sâmbătă la finalul grupajului informativ.

Invitații, specialiști din diferite arii de cercetare și personalități ale vieții culturale și bisericești, vor răspunde întrebărilor formulate de reporterii și realizatorii televiziunii Patriarhiei Române în marginea unor teme de actualitate ori din domeniile patrimoniu cultural-eclezial, teologie practică, drept bisericesc sau istorie.

Săptămâna aceasta, a patra a Postului Mare, în care Părinții Bisericii ne-au pus înainte chipul Sfântului Ioan Scărarul, la „Interviul ediției” se va vorbi despre viața Cuviosului, despre structura operei „Scara sfintelor nevoințe”, despre traducerile și manuscrisele românești ale „Scării” și despre reprezentarea Scării Sfântului Ioan Climax de la Mănăstirea Sucevița.

În fiecare zi de luni, după jurnal, puteți urmări un interviu mai amplu despre stadiul lucrărilor la Catedrala Mânturii Neamului.

Comentarii Facebook


Știri recente