O nouă promoție la Facultatea de Teologie din Pitești

În zilele de 22 și 23 iulie s-a desfășurat examenul de licență pentru absolvenții Facultății de Teologie „Sfânta Muceniță Filofteia” din Pitești.

Studenții înscriși la examen au susținut ieri, 22 iulie, proba scrisă, iar astăzi, 23 iulie, după depunerea jurământului, aceștia au prezentat tezele de licență în fața unei comisii aflată sub președinția Chiriarhului locului, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, informează TRINITAS TV.

„Este o mare bucurie, deoarece oamenii vor să învețe. Aceștia sunt copiii lui Dumnezeu care și-au îndreptat pașii spre Teologie”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

Tot astăzi, la sediul protoieriei din municipiul Pitești au susținut examenul de licență și studenții de la „Artă Sacră”, care și-au prezentat lucrările în fața unei comisii prezidată tot de Chiriarhul locului.

Anul acesta, la specializarea „Artă sacră” s-au înscris pentru examenul de licență 8 studenți care au prezentat și o probă practică în comuna Bascov, județul Argeș.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…