O nouă promoție la Facultatea de Teologie din Pitești

În zilele de 22 și 23 iulie s-a desfășurat examenul de licență pentru absolvenții Facultății de Teologie „Sfânta Muceniță Filofteia” din Pitești.

Studenții înscriși la examen au susținut ieri, 22 iulie, proba scrisă, iar astăzi, 23 iulie, după depunerea jurământului, aceștia au prezentat tezele de licență în fața unei comisii aflată sub președinția Chiriarhului locului, Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, informează TRINITAS TV.

„Este o mare bucurie, deoarece oamenii vor să învețe. Aceștia sunt copiii lui Dumnezeu care și-au îndreptat pașii spre Teologie”, a spus Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului.

Tot astăzi, la sediul protoieriei din municipiul Pitești au susținut examenul de licență și studenții de la „Artă Sacră”, care și-au prezentat lucrările în fața unei comisii prezidată tot de Chiriarhul locului.

Anul acesta, la specializarea „Artă sacră” s-au înscris pentru examenul de licență 8 studenți care au prezentat și o probă practică în comuna Bascov, județul Argeș.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…