O nouă promoție de teologi la Timișoara

La Centrul Eparhial din Timișoara, sâmbătă, 14 iulie 2012, o nouă promoție de teologi a susținut Lucrarea de licență. Comisia de examinare a fost alcătuită din cadre didactice de la Facultatea de Litere, Istorie și Teologie.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Nicolae, Mitropolitul Banatului, după-amiază a fost oficiat un Te Deum, în Biserica cu hramul „Sf. Nicolae” din incinta Centrului Eparhial, ca mulțumire adusă lui Dumnezeu pentru binefaceriile revărsate asupra tinerei promoții de teologi.

Toți absolvenții au depus jurământul de credință față de Biserica strămoșească, făgăduind astfel că vor duce mai departe renumele instituției de învățământ teologic absolvit.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…