O nouă parohie în orașul Buftea

O nouă parohie a fost înființată în cartierul Săbăreni, din orașul Buftea, informează „Ziarul Lumina”. Părintele paroh Florin Badea a fost instalat săptămâna trecută de către părintele protopop Constantin Păun, în prezența unui număr mare de credincioși din orașul Buftea și din împrejurimi. Cu această ocazie, pr. protopop Constantin Păun a transmis binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, subliniind necesitatea prezenței unui nou preot care să săvârșească sfintele slujbe și să formeze o comunitate, care să mărturisească credința strămoșească. Primarul Ion Stoica a mulțumit Preafericitului Părinte Patriarh pentru binecuvântarea de a înființa Parohia Săbăreni și de a numi aici un tânăr preot.

‘Ne bucurăm și suntem alături de toți fiii Bisericii strămoșești, care prețuiesc darurile dumnezeiești și clădesc punți de la oameni către cer’, a spus primarul Ion Stoica.

După semnarea deciziei patriarhale de numire, părintele Florin Badea a primit din partea protoieriei un liturghier și s-a bucurat de urările preoților prezenți și ale autorităților locale.

Comentarii Facebook


Știri recente