O nouă biserică pentru credincioșii din cartierul clujean Oser

Clujenii din cartierul Oser vor avea propriul lor lăcaș de cult. Primăria municipiului Cluj-Napoca și reprezentanții Arhiepiscopiei Clujului au decis, la cererea locuitorilor din zonă, construirea unui lăcaș de cult în apropierea locuințelor sociale ale municipalității.

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Andrei, împreună cu primarul Sorin Apostu, au efectuat astăzi, 20 iunie, în cartier, o vizită pentru a identifica terenul pe care va fi amplasată viitoarea biserică, informează Radio TRINITAS.

Până la finalizarea noii construcții, în zonă se va aduce biserica de lemn de la Mănăstirea Băișoara, a declarat Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Andrei: „Biserica de aici este o necesitate obiectivă. Biserica mare din Someșeni este spre aeroport, iar în partea aceasta de localitate nu există biserică ortodoxă. De aceea, este nevoie să se facă una, iar dacă am găsit bunăvoința primăriei, imediat vom demara lucrările pentru noua biserică. Până atunci vom aduce o bisericuță de lemn de la Mănăstirea Băișoara, de care să ne folosim până se ridică noua biserică”.

Comentarii Facebook


Știri recente