Noul site al parohiei ortodoxe românești din Albacete

Parohia ortodoxă românească „Sfântul Dionisie Exiguul” din Albacete, Spania, a lansat recent o nouă versiune a site-ului parohial, ce poate fi accesat la adresa www.albaceteortodox.es, informează Ziarul Lumina.

„Consecvenți dorinței de a fi mereu cu un pas mai aproape de credincioși, parohia noastră a încercat să utilizeze, printre altele, și mediile electronice, cât mai favorabil misiunii și informării. De la începutul anului am redesenat conținutul logoului site-ului, am reorganizat categoriile de articole și am ținut neapărat să aducem știri proaspete din lumea creștin-ortodoxă, precum și să promovăm corect și complet activitatea complexă din cadrul Parohiei Albacete. Acesta a fost un prim pas spre a fi mai vizibili. Iată că acum, aproape de sfârșitul anului, venim cu o nouă imagine, modernă și plăcută ochiului și inimii”, a spus părintele Sebastian Cătălin Hogea, parohul comunității ortodoxe românești din Albacete.

De asemenea, site-ul a fost optimizat și pentru accesarea prin intermediul dispozitivelor mobil, vizitatorii putând folosi adresa „m.albaceteortodox.es”.

Comentarii Facebook


Știri recente