Noul site al parohiei ortodoxe românești din Albacete

Parohia ortodoxă românească „Sfântul Dionisie Exiguul” din Albacete, Spania, a lansat recent o nouă versiune a site-ului parohial, ce poate fi accesat la adresa www.albaceteortodox.es, informează Ziarul Lumina.

„Consecvenți dorinței de a fi mereu cu un pas mai aproape de credincioși, parohia noastră a încercat să utilizeze, printre altele, și mediile electronice, cât mai favorabil misiunii și informării. De la începutul anului am redesenat conținutul logoului site-ului, am reorganizat categoriile de articole și am ținut neapărat să aducem știri proaspete din lumea creștin-ortodoxă, precum și să promovăm corect și complet activitatea complexă din cadrul Parohiei Albacete. Acesta a fost un prim pas spre a fi mai vizibili. Iată că acum, aproape de sfârșitul anului, venim cu o nouă imagine, modernă și plăcută ochiului și inimii”, a spus părintele Sebastian Cătălin Hogea, parohul comunității ortodoxe românești din Albacete.

De asemenea, site-ul a fost optimizat și pentru accesarea prin intermediul dispozitivelor mobil, vizitatorii putând folosi adresa „m.albaceteortodox.es”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…